O Πύργος
archontiko
του Κωστή

Castello di Constantino

All Suite Deluxe Mountain Resort & Thermae ~ Wellness ~ SPA

Hotel Description

Ο Πύργος  του Κωστή
Castello di Constantino

All Suite Deluxe Mountain Resort
Thermae-wellness-SPA

Άγκιστρο Σερρών

curl

 

Ο Πύργος του Κωστή, είναι έμπνευση του ίδιου του Κωστή

 

  Ο Κωστής είναι άνθρωπος της λεπτομέρειας. Αυτό που κάνει το κάνει με αγάπη. Είναι απόφοιτος της  Ανώτατης Ξενοδοχειακής και Γαστρονομικής Σχολής του Μονάχου με μεταπτυχιακό στην Αγγλία , στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης. Στην Ελλάδα έχει αποφοιτήσει από το τμήμα  marketing και διαφήμισης, με συμμετοχή σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια που τον καθιστούν από τους πλέον καταξιωμένους γενικούς διευθυντές της χώρας μας, διαθέτει δε και εξαιρετικές γνώσεις στον τομέα της μαγειρικής και της οινογνωσίας.

 

  Ο Πύργος  του Κωστή , όπως και όλες οι δημιουργίες του είναι φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη.

  Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, το οποίο θα διαθέτει μόνο σουίτες, χώρο υποδοχής, καφετέρια, εστιατόριο, SPA  βυζαντινού,  ρωμαϊκού και οθωμανικού τύπου, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο και όλες τις προβλεπόμενες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις της κατηγορίας του.

 

Η αρχιτεκτονική του είναι αναπαράσταση ενός βυζαντινού πύργου με μακεδονίτικη αρχιτεκτονική και μεσαιωνικές επιρροές. Το αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα είναι ιδέες του Κωστή και των συνεργατών του, οι οποίες πηγάζουν από την αγάπη του, για την ανάδειξη των παλαιών αρχιτεκτονικών.

 

Η φιλοσοφία της λειτουργίας θα στηρίζεται στην άψογη αισθητική εποχής, την φιλική και ζεστή εξυπηρέτηση του επισκέπτη. Στους κοινόχρηστους χώρους θα υπάρχει φωτισμός μόνο με κεριά, έτσι ώστε να υπάρχει μία ατμόσφαιρα εποχής. Το φαγητό του εστιατορίου θα είναι συνταγές του ίδιου του Κωστή καθώς και διεθνείς συνταγές, η παρασκευή θα γίνεται μόνο με αγνά υλικά. Θα κυριαρχεί η ποιοτική μουσική και γενικά το όλο περιβάλλον θα παραπέμπει σε άλλες εποχές και συνήθειες………………..

 

Τo SPA είναι κάτι το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, ο χρόνος θα γυρίσει αρκετά πίσω θα είναι μια διαδρομή από την Ανατολή στη Δύση και από την Δύση στην Ανατολή ένα πάντρεμα των Βυζαντινών λουτρών των Ρωμαϊκών θερμών και των Οθωμανικών χαμάμ… Αφήστε την φαντασία σας να ταξιδέψει μέσα στον χρόνο και να γευτεί τελετουργίες του παρελθόντος.

  Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα δωμάτια θα είναι προσβάσιμα σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, επίσης η κύρια πηγή ενέργειας για την θέρμανση και ψύξη θα βασίζεται στη γεωθερμία, καθώς και σε ηλιακούς συλλέκτες, τα υλικά κατασκευής θα είναι εξ ολοκλήρου οικολογικά.

 

  Για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε έναν ακόμη χώρο που δεν θα σας ονομάζουμε πελάτες αλλά φίλους.

Το φιλόξενο κλίμα που θα επικρατεί σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, την επιβλητική αρχιτεκτονική και  την μοναδική   καλαισθησία, θα σας κάνουν να νιώσετε τόσο άνετα που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας εμπιστευτείτε ξανά.

  Οι εκπλήξεις θα είναι τόσες πολλές τις οποίες θα διηγείστε με θαυμασμό και ευχαρίστηση στους φίλους σας.

 

Μια πύλη μέσα στο χρόνο, δραπετεύστε και αφήστε τις αισθήσεις να σας οδηγήσουν σε κόσμους μαγικούς εκεί όπου οι μύθοι και τα όνειρα ζωντανεύουν και κάνουν το παρόν άλλα και την ανάμνηση να μοιάζουν μαγικά, σαν να βγήκαν από ένα παιδικό παραμύθι …..
Σας καλωσορίζω στον πύργο του Κωστή !!!!

 

Λίγα λόγια για την περιοχή

Το ακριτικό χωριό Άγκιστρο σε απόσταση αναπνοής από τα ελληνοβουλγαρικά  σύνορα, είναι κυρίως γνωστό για τις ιαματικές πηγές αγκίστρου. Η φυσική ομορφιά του χωριού το οποίο είναι περιτριγυρισμένο από πλούσια σε βλάστηση βουνά σε συνδυασμό με τις ιαματικές πηγές και το καλό φαγητό το καθιστούν ένα δημοφιλή προορισμό για χειμερινές και καλοκαιρινές αποδράσεις. Αξίζει να τονίσω ότι το Άγκιστρο είναι από τις λίγες τοποθεσίες στην Ελλάδα που μπορείς να βρεθείς στο βουνό χωρίς να υποστείς την οδήγηση σε δύσκολο οδικό δίκτυο. Το χωριό ενώ είναι αγκαλιασμένο από τα καταπράσινα βουνά, βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την εθνική οδό που ενώνει τη χώρα μας με την γειτονική Βουλγαρία.

 

Αποστάσεις:

Πλησιέστερη πόλη Σιδηρόκαστρο Σερρών 28 χλμ
Πλησιέστερο αεροδρόμιο, στη Θεσσαλονίκη (SKG) 134 χλμ
Πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός, στο Σιδηρόκαστρο28 χλμ
Πλησιέστερος σταθμός ΚΤΕΛ, στο Σιδηρόκαστρο28 χλμ
Πλησιέστερη στάση λεωφορείων, στο Άγκιστρο

Σιδηρόκαστρο Σερρών 28 χλμ
Σέρρες 50 χλμ
Θεσσαλονίκη 130 χλμ
Αθήνα 630 χλμ

 


website design :: smile tech computer solutions