Το Αρχοντικό
αρχοντικο του κωστη
του Κωστή

Chateaux Constantin

eco  Eco Antique-Boutique Hotel

καθαρα χερια

Καθαρά Χέρια

tourist attractions

 

kathara xeria

Η Δύναμη είναι στα Χέρια Σας

Το ξενοδοχείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα "Καθαρά Χέρια"


 

Δελτίο Τύπου

Το Aρχοντικό του Κωστή, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής του πολιτικής, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συμμετοχής του και την στήριξη του στο πρόγραμμα «Καθαρά Χέρια».

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία “Καθαρά Χέρια-Clean Hands” συλλέγει τα υπολείμματα σαπουνιών από τα ξενοδοχεία και μετά την ανακύκλωση και απολύμανση τους, τα μετατρέπει σε νέα σαπούνια, τα οποία και προωθεί σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, όπως κοινωνικά παντοπωλεία, σχολεία, γηροκομεία, στην Ελλάδα αλλά και φτωχά κράτη εκτός Ελλάδας.

 

Ο Kωστής, ιδιοκτήτης του αρχοντικού, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία του περιβάλλοντος έχει πλούσια δράση σε ενέργειες που έχουν στόχο την προστασία του. Επίσης, έχει πλούσια δράση και σε πολλές ενέργειες που έχουν ως στόχο να βοηθούν τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες καθώς και ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Το Αρχοντικό του Κωστή, εδώ και αρκετά χρόνια συμμετέχει με επιτυχία στο παγκόσμιο πρόγραμμα προστασίας του περιβάλλοντος  ‘Τhe green key’. Ο Kωστής πιστεύει ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και θα πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πράττουμε, όχι μόνο να μένουμε στα λόγια.

 

www.cleanhands.gr

website design :: smile tech computer solutions